Kan ik internetten in het hotel?
Gratis Wifi is aanwezig.
Heeft het hotel een babybedje?
Een babybedje wordt op uw verzoek op de kamer gezet. Het verblijf van kinderen tot en met 2 jaar is overigens geheel gratis.
Kan ik mijn waardevolle eigendommen ergens kwijt?
In Hotel Multatuli zijn alle kamers uitgerust met een kluis.
Kan ik, nadat ik ben uitgecheckt, mijn spullen ergens achterlaten?
Het hotel beschikt over een bagagedepot waar u uw bagage veilig kunt achterlaten.
Is de hotelreceptie ‘s avonds gesloten?
Het hotel is 7 dagen per week 24 uur per dag geopend. Er is altijd iemand aanwezig om u te van dienst te zijn.
Wat moet ik doen als ik ziek word tijdens mijn verblijf?
Als u dat wilt, kan de receptie een arts voor u bellen. De kosten van een doktersvisite op uw kamer bedragen € 80 tot € 100. Informeer bij uw zorgverzekeraar over vergoeding van deze kosten.
Krijg ik precies dezelfde kamer als op de foto?
De foto’s op deze website geven een indruk van de kamers in Hotel Multatuli. Ze zijn zorgvuldig uitgezocht en representatief, maar het is mogelijk dat uw kamer niet precies dezelfde is als die op de foto.
Ik heb geen creditcard, kan ik toch een kamer reserveren?
Wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch of per e-mail contact op te nemen met ons hotel.

: reservations@multatulihotel.nl
: +31 (0) 20 627 42 82

Ik wil mijn reservering annuleren. Wat zijn de regels?
Een gereserveerde kamer kunt u via deze site kosteloos annuleren tot 48 uur voor de afgesproken aankomstdag. Houd er rekening mee dat de aankomstdag begint om 00.00 uur (CET). Als u later annuleert, of als u niet op de afgesproken dag arriveert, moeten wij helaas de kosten van de eerste nacht bij u in rekening brengen. Zie ook onze Boekings- en Annuleringsvoorwaarden.
Mijn creditcard is belast voor mijn aankomst in het hotel. Hoe kan dat?
Bij uw reservering vragen wij uw creditcardmaatschappij om een zogeheten ‘autorisatie’. Dit is een standaardprocedure waarmee de creditcardmaatschappij het hotel garandeert dat uw bestedingsruimte voldoende is om uw hotelrekening te voldoen. Sommige creditcardmaatschappijen vermelden deze beperking van uw bestedingsruimte als een betaling. Dat is het niet. Er wordt géén geld van uw rekening afgeschreven. Bij aankomst in Hotel Multatuli betaalt u de rekening voor de door u gereserveerde nachten. U bepaalt ter plekke of u daarvoor uw creditcard gebruikt of op een andere manier betaalt. Pas als u niet in het hotel verschijnt, of als u uw reservering te laat annuleert, brengt het hotel kosten via uw creditcard in rekening. Dit betreffen dan alléén de kosten van de eerste nacht van uw reservering. Zie ook onze Boekings- en Annuleringsvoorwaarden.
Hoe kom ik vanaf Schiphol bij Hotel Multatuli?
De snelste en goedkoopste manier vanaf Schiphol is de trein naar Amsterdam-Centraal Station. Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het station. De treinreis duurt 15 tot 19 minuten..Trein Informatie
Kan ik met de Schiphol Hotel Shuttle van en naar Hotel Multatuli?
Ja, dat kan. Vanaf Schiphol dient u uw reis met de Hotel Shuttle zelf te regelen. Bij uw vertrek vanaf het hotel verzorgen wij uw reservering. De reis met de Schiphol Hotel Shuttle duurt ongeveer 45 minuten. Kijk voor meer informatie op
Shuttle Informatie
Kan ik mijn auto kwijt bij het hotel?
Hotel Multatuli beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Maar direct tegenover het hotel, op één minuut loopafstand, bevindt zich de parkeergarage van Q-Park. Een dagkaart kost ongeveer € 50. Binnen het stadscentrum (5 minuten rijden) vindt u een goedkopere parkeergarage waar u uw auto kwijt kunt voor circa € 15 per dag. De receptie informeert u graag over de locatie van deze en andere parkeergelegenheden.
Hoe laat moet ik op de dag van vertrek mijn kamer verlaten?
U kunt in uw kamer verblijven tot 11.00 uur. Alleen na overleg met de receptie kunt u uw kamer langer gebruiken. Mogelijk wordt hiervoor een vergoeding in rekening gebracht.
Vanaf hoe laat kan ik de door mij gereserveerde kamer gebruiken?
Uw kamer is op de dag van aankomst uiterlijk vanaf 13.00 uur voor u beschikbaar. Als u vroeger arriveert, kunt u van uw kamer gebruikmaken zodra die voor u in gereedheid is gebracht.
Mag ik roken in het hotel?
Sinds 1 juli 2008 is het wettelijk verboden op uw hotelkamer en in het hotel te roken. Eventuele boetes (€ 50 tot € 300) brengt het hotel bij u in rekening. Gebruik van drugs (ook marihuana en wiet) is eveneens niet toegestaan.
Kan ik een hond meenemen naar Hotel Multatuli?
Huisdieren zijn niet toegestaan.