Boeken

Bij het reserveren van één of meerdere kamers dient u uw creditcardgegevens te verstrekken. Hotel Multatuli gebruikt deze gegevens ter autorisatie bij uw creditcardmaatschappij. Dit is een standaardprocedure die het hotel garandeert dat uw bestedingsruimte voldoende is.
Sommige creditcardmaatschappijen vermelden het aangevraagde autorisatiebedrag op uw rekeningoverzicht. Hiermee informeren zij u over een tijdelijke beperking van uw bestedingsruimte, die maximaal 2 weken duurt. Het vermelde bedrag betreft géén betaling. De daadwerkelijke betaling vindt pas plaats als u uw handtekening zet u bij aankomst in het hotel. Betaalt u uw hotelrekening met pinpas of in contanten, dan vervalt de beperking van de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bij aankomst in het hotel dient u te betalen voor het aantal gereserveerde nachten. Genoemde prijzen zijn inclusief ontbijt maar exclusief toeristenbelasting (5,5%). De receptie accepteert betalingen met creditcard, pinpas of contanten.

Hotel Multatuli aanvaardt geen reserveringen voor groepen van meer dan 7 personen, of voor meer dan drie kamers tegelijk.

Gereserveerde kamers zijn beschikbaar vanaf 13.00 uur op de dag van aankomst. U dient uit te checken voor 11.00 uur op de dag van vertrek.

Wijzigen van uw reservering

Als u uw reservering wilt intrekken of aanpassen doet u dat kosteloos tot 48 uur vóór 00.00 uur (CET) van de afgesproken aankomstdag. U ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging van uw aanpassing. Vanaf dat moment is uw nieuwe reservering gegarandeerd.

Annuleren

Het reserveren van een hotelkamer is een bindende overeenkomst. Als u uw reservering niet kunt nakomen, annuleert u kosteloos tot 48 uur vóór 00.00 uur (CET) van de afgesproken aankomstdag.
• Wij brengen kosten in rekening voor annuleringen binnen twee dagen voorafgaand aan de afgesproken aankomstdatum. U betaalt dan voor één nacht verblijf in het hotel. Dit bedrag wordt verrekend met uw creditcard.
• Wij brengen ook kosten in rekening als u uw reservering niet nakomt en niet annuleert. U betaalt dan voor één nacht verblijf in het hotel. Dit bedrag wordt verrekend met uw creditcard.
U ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging van uw annulering.

Annuleringsvoorwaarden niet restitueerbaar reserveringen

Vooruitbetaling: op de dag dat u geboekt heeft, wordt het volledige bedrag van de boeking in rekening gebracht. Restitutie van dit bedrag is niet mogelijk.

Annuleringen: in geval van annulering of wijziging wordt de totale reservering in rekening gebracht. Als u niet komt opdagen (no-show), wordt de totale reservering in rekening gebracht.